STACKER2 NATURAL WHEY 1.5KG

STACKER2
210,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
STACKER2
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

100% Natural Whey 1.5 kg Stacker este un supliment alimentar care conține proteine din zer, un ingredient obținut din laptele de vacă. Acest produs este comercializat ca fiind o sursă naturală de proteine care poate ajuta la creșterea și menținerea masei musculare, precum și la recuperarea după antrenamentele intense.

Beneficii:

  • creșterea și menținerea masei musculare: proteinele sunt esențiale pentru construirea și menținerea masei musculare. 100% Natural Whey 1.5kg Stacker este o sursă bogată de proteine, cu un conținut ridicat de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA), care sunt esențiali pentru creșterea și menținerea masei musculare.
  • recuperarea după antrenamentele intense: antrenamentele intense pot duce la micro-leziuni musculare și la epuizarea rezervelor de energie din corp. Consumul de proteine după antrenament poate ajuta la refacerea și reconstruirea mușchilor, precum și la reumplerea rezervelor de energie. 100% Natural Whey 1.5kg Stacker poate fi o opțiune bună pentru a ajuta la recuperarea după antrenamentele intense.

  • susținerea pierderii în greutate: consumul de proteine poate ajuta la reducerea apetitului și la menținerea nivelului de glucoză din sânge, ceea ce poate ajuta la susținerea pierderii în greutate. 100% Natural Whey 1.5kg Stacker poate fi o opțiune bună pentru persoanele care doresc să își controleze greutatea sau să piardă în greutate.

  • imbunătățirea sănătății oaselor: Consumul de proteine poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la prevenirea pierderii de masă osoasă. 100% Natural Whey 1.5kg Stacker conține și calciu, un mineral important pentru sănătatea oaselor

Mod de administrare:  2/3 cupe/zi

Detalii

Categorii
Brand
Aroma
Ciocolata

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review