STACKER2 WHEY ISOLATE 1.5KG

STACKER2
289,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
STACKER2

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

WHEY ISOLATE de la Stacker este o pulbere proteică realizată din izolat de proteine din zer. Acest supliment nutritiv este creat pentru a ajuta la creșterea și întreținerea masei musculare, precum și pentru a susține procesul de recuperare post-antrenament.


Beneficii:

  • conținut ridicat de proteine: fiecare porție de 30g de WHEY ISOLATE conține aproximativ 27g de proteine pure, ceea ce face ca acest produs să fie o sursă excelentă de proteine pentru dezvoltarea masei musculare.
  • absorbție rapidă: datorită faptului că este un izolat de proteine din zer, WHEY ISOLATE se absoarbe rapid în corp, ceea ce îl face ideal pentru a fi consumat înainte sau după antrenament, pentru a susține procesul de recuperare musculară.

  • conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi: WHEY ISOLATE conține puține carbohidrați și grăsimi, făcându-l o alegere bună pentru persoanele care își doresc să reducă aportul de calorii din dieta lor.

  • imbunătățește imunitatea: WHEY ISOLATE conține aminoacizi esențiali și neesențiali, inclusiv glutamina și leucina, care sunt cunoscuți pentru efectele lor benefice asupra sistemului imunitar.

  • gust excelent: WHEY ISOLATE este disponibil într-o varietate de arome delicioase, făcându-l o alegere plăcută pentru oricine își dorește o băutură proteică gustos și nutritivă.

Mod de administrare:  2/3 portii/zi

Detalii

Categorii
Brand