Sticla Sport de Apa NUTREND 500 ml

NUTREND
15,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Water bottle 500ml este un recipient portabil pentru băuturile răcoritoare, conceput pentru a fi utilizat în timpul activităților fizice sau pentru a vă menține hidratarea pe parcursul zilei.

Beneficii:

  • Capacitate optimă: Sticla Nutrend pentru apă de 500 ml are o capacitate optimă pentru a transporta cantitatea de apă necesară pentru a vă menține hidratarea în timpul antrenamentelor sau a activităților fizice.
  • Design practic: Sticla Nutrend pentru apă de 500 ml are un design practic, ușor de transportat și de utilizat, ceea ce o face ideală pentru a fi utilizată în orice situație.
  • Reutilizabilă și eco-friendly: Sticla Nutrend pentru apă de 500 ml este reutilizabilă și poate fi utilizată pentru o perioadă îndelungată, ceea ce reduce impactul asupra mediului prin evitarea utilizării sticlelor de plastic de unică folosință.
  • Durabilitate: Sticla Nutrend pentru apă de 500 ml este fabricată din materiale de calitate superioară, ceea ce o face durabilă și rezistentă la deteriorare.
  • Ușor de curățat: Sticla Nutrend pentru apă de 500 ml este ușor de curățat și poate fi spălată în mașina de spălat vase.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review