TREC AAKG POWDER 240G

79,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

TREC AAKG POWDER 240G este un supliment alimentar destinat sportivilor și persoanelor active, care conține arginină alfa-cetoglutarat (AAKG). AAKG este o formă de arginină care este legată de alfa-cetoglutarat, o substanță care este implicată în producția de energie în corpul uman.

Beneficii:

  • Cresterea performanței fizice - AAKG poate ajuta la creșterea fluxului de sânge și la îmbunătățirea oxigenării musculare, ceea ce poate îmbunătăți performanța fizică și rezistența la efort.
  • Cresterea masei musculare - AAKG poate ajuta la creșterea sintezei proteinelor și la reducerea afecțiunilor musculare după antrenament, ceea ce poate contribui la creșterea masei musculare.

  • Îmbunătățirea circulației sanguine - AAKG poate ajuta la creșterea fluxului sanguin și la îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce poate avea beneficii pentru sănătatea cardiovasculară.

  • Îmbunătățirea performanței sexuale - AAKG poate ajuta la creșterea fluxului de sânge către zona genitală, ceea ce poate îmbunătăți performanța sexuală.

 Mod de administrare: Se dizolvă 1 măsură (6 g) de pulbere în 200 ml de apă

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review