TREC BOOGIEMAN SHOT 100ML

7,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

TREC Boogieman Shot 100ml este un supliment alimentar sub formă de băutură energizantă, conceput pentru a îmbunătăți performanțele fizice și mentale în timpul antrenamentelor sau activităților fizice intense.

Beneficii:

  • Combinație de ingrediente active: Boogieman Shot conține o combinație de ingrediente active, precum aminoacizi, cafeină, taurină și vitamine, care îmbunătățesc starea de alertă mentală, ajută la creșterea nivelului de energie și îmbunătățesc performanțele fizice în timpul activităților intense.
  • Efect rapid și de durată: Băutura are un efect rapid și de durată, ceea ce înseamnă că veți simți efectul energizant într-un timp scurt și veți putea să vă mențineți nivelul de energie pe parcursul întregului antrenament sau activitate.

  • Formulă concentrată: Boogieman Shot are o formulă concentrată, care permite o dozare precisă și ușoară. De asemenea, este disponibil într-un ambalaj mic și practic, care poate fi transportat cu ușurință oriunde doriți.

  • Gust plăcut: Băutura are un gust plăcut și poate fi consumată înainte sau în timpul antrenamentelor, în funcție de preferințele dumneavoastră.

  • Fără zahăr: Boogieman Shot este un supliment fără zahăr, ceea ce înseamnă că poate fi inclus în regimul alimentar al celor care doresc să evite consumul de zahăr.

Mod de administrare:  2 serviri/zi

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review