TREC CM3 POWDER 250G

79,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

TREC CM3 Powder 250g este un supliment alimentar ce contine creatina monohidrata, un compus organic care ajuta la cresterea performantelor fizice. 


Beneficii:

  • Creatina monohidrata de inalta calitate: CM3 Powder contine creatina monohidrata de cea mai buna calitate, ceea ce asigura o absorbtie si o utilizare eficienta de catre corpul dumneavoastra.
  • Cresterea performantelor fizice: Creatina monohidrata este un compus organic ce ajuta la cresterea performantelor fizice in timpul antrenamentelor cu greutati sau in alte activitati sportive intense.

  • Efect anabolic: Creatina monohidrata poate ajuta la cresterea masei musculare prin stimularea procesului de sinteza proteica.

  • Marimea portiei: O portie contine 3g de creatina monohidrata, ceea ce este suficient pentru a va ajuta sa obtineti rezultatele dorite.

  • Gust si mixabilitate: CM3 Powder are un gust placut si se amesteca cu usurinta in apa sau in alte bauturi.

Mod de administrare: 2 serviri/zi

DISCLAIMER: Produsele pre-workout si cele de pompare contin ingrediente active higroscopice beta-alanina, glicerol sau citrulina, iar acestea se pot intari in timp sau pot dezvolta mici bulgarasi tari. Intrucat proprietatile higroscopice atrag si absorb umiditatea din aer, cand acestea sunt expuse la diferse niveluri de temperatura sau umiditate variabila, pot aparea mici modificari in textura, precum bulgarasi sau produs intarit. Este IMPORTANT de stiut faptul ca aceste proprietati NU influenteaza in niciun fel calitatea si eficacitatea produselor. Este important de stiut faptul ca acestea sunt 100% sigure pentru consum.

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review