UNIVERSAL GAIN FAST 3100 1.16KG

UNIVERSAL NUTRITION
129,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
UNIVERSAL NUTRITION
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Universal Gain Fast este un supliment alimentar creat pentru sportivi, care are ca scop creșterea masei musculare și sprijinirea creșterii în greutate. Acesta conține o combinație de proteine, carbohidrați și alte ingrediente menite să susțină dezvoltarea musculară și să furnizeze energia necesară pentru antrenamente intense.

Beneficii:

  • Sprijină creșterea masei musculare: prin conținutul său bogat în proteine, Universal Gain Fast ajută la susținerea dezvoltării masei musculare. Proteinele din zer, proteinele din lapte și caseinatul sunt surse de proteine de înaltă calitate care sunt absorbite lent și continuă să furnizeze aminoacizi pentru construirea și refacerea țesutului muscular.

  • Furnizează energie: Universal Gain Fast conține carbohidrați cu eliberare lentă, care furnizează energie pe termen lung. Această energie este esențială pentru a susține antrenamentele intense și pentru a menține nivelul de energie ridicat pe parcursul zilei.

  • Susține recuperarea musculară: După un antrenament intens, musculatura are nevoie de nutrienți pentru a se recupera. Universal Gain Fast conține aminoacizi esențiali și non-esențiali, precum și alte ingrediente care ajută la refacerea musculară și la prevenirea pierderii masei musculare.

  • Îmbunătățește sistemul imunitar: Universal Gain Fast conține o serie de vitamine și minerale, precum și alte ingrediente care ajută la susținerea sistemului imunitar. Aceste ingrediente pot ajuta la menținerea sănătății generale și la prevenirea apariției unor boli.

Mod de administrare: servirea este de 5 cupe (229g)

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review