UNIVERSAL SHOCK THERAPY 840G

UNIVERSAL NUTRITION
189,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
UNIVERSAL NUTRITION

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Shock Therapy este un supliment alimentar creat special pentru sportivi, care are ca scop îmbunătățirea performanței fizice și creșterea masei musculare. Acest supliment este produs de compania Universal Nutrition și conține o combinație de ingrediente ce acționează sinergic pentru a oferi un efect maxim.

Beneficii

  • Creșterea nivelului de energie: Shock Therapy conține un amestec de carbohidrați cu eliberare lentă și ingrediente care stimulează sistemul nervos central, cum ar fi cafeina, taurina și glucuronolactona. Acestea pot crește nivelul de energie și îmbunătăți performanța fizică în timpul antrenamentelor intense.

  • Îmbunătățirea performanței fizice: Shock Therapy conține o combinație de aminoacizi esențiali și non-esențiali, care ajută la refacerea musculară și la construirea masei musculare. De asemenea, suplimentul poate ajuta la creșterea forței și rezistenței fizice.

  • Creșterea pompelor musculare: Shock Therapy conține ingrediente precum arginina și citrulina malat, care pot ajuta la creșterea fluxului sanguin către mușchi și la creșterea pompelor musculare.

  • Îmbunătățirea recuperării musculare: Suplimentul poate ajuta la reducerea durerii musculare și la accelerarea procesului de recuperare musculară după antrenamente intense, prin conținutul său de aminoacizi esențiali și non-esențiali.

Mod de administrare :cupa (20g) cu 200-300ml de apa, cu 30 de minute inainte de antrenament.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review