11%

WEIDER GOLD WHEY 2KG

WEIDER
300,00 RON / Buc 339,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
WEIDER
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

BBE: 08/2023

Weider Gold Whey este un supliment alimentar sub formă de pudră, care conține proteine din zer isolate și concentrate, creat special pentru susținerea masei musculare și a recuperării după antrenament.

 Beneficii:

  • Proteine de calitate: Weider Gold Whey conține proteine din zer isolate și concentrate, care sunt considerate unele dintre cele mai bune surse de proteine, deoarece au o valoare biologică ridicată și sunt ușor digerabile.
  • Conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi: Weider Gold Whey conține un conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele care doresc să reducă aportul acestor macronutrienți din alimentația lor.

  • Conținut bogat de aminoacizi esențiali: Produsul este bogat în aminoacizi esențiali, care sunt necesari pentru sinteza proteinelor și dezvoltarea musculară.

  • Arome delicioase: Produsul vine în diferite arome delicioase, cum ar fi ciocolată, vanilie, căpșuni și multe altele, ceea ce face ușor să îți personalizezi băutura proteică.

  • Ușor de utilizat: Weider Gold Whey este ușor de utilizat, pur și simplu amestecă o porție cu apă sau lapte și bea-o după antrenament sau între mese pentru a sprijini dezvoltarea musculară și recuperarea.

Mod de administrare: 1 portie /zi

Detalii

Categorii
Brand