WEIDER GOLD WHEY 500G

WEIDER
101,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
WEIDER

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Weider Gold Whey este o proteină din zer de înaltă calitate, ce conține proteine izolate din zer și concentrat de proteine din zer. Este un supliment alimentar popular în rândul sportivilor și persoanelor active

Beneficii:

  • Conținutul ridicat de proteine: fiecare porție de Weider Gold Whey conține aproximativ 23g de proteine, ceea ce ajută la creșterea și menținerea masei musculare și la recuperarea musculară după antrenamente.
  • Conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi: Weider Gold Whey conține un conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi, ceea ce face din această proteină o opțiune bună pentru cei care își doresc o sursă de proteine fără aport semnificativ de carbohidrați sau grăsimi.

  • Gust delicios: Weider Gold Whey vine în diferite arome și a fost conceput să ofere un gust delicios, astfel încât să nu simți că te privezi de alimente gustoase.

  • Digereză ușor: proteina din zer este digerată rapid și eficient de către organism, ceea ce o face o alegere excelentă pentru a fi consumată după antrenamente sau înainte de culcare, pentru a susține procesul de recuperare și regenerare a musculaturii.

  • Ușor de amestecat: Weider Gold Whey se amestecă ușor cu apă sau lapte, fără a forma cocoloașe sau grunjoase, făcând din aceasta o opțiune convenabilă și rapidă pentru a fi consumată la antrenamente sau în mișcare.

Mod de administrare: 1 cupa/zi

Detalii

Categorii
Brand