Cum comand


COMANDAREA PRODUSELOR 

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi mai mari de 150 RON
 

Comenzile se fac prin intermediul site-ului, prin cosul de cumparaturi!

Cum cumpar de pe adresa web:

Puteti alege produsele dorite din magazinul nostru virtual. In magazinul virtual aveti mai multe posibilitati de a gasi produsele care va intereseaza:

• Cautati produsul dorit selectand Categoria de produs sau Categoria Producatorilor;
• Dati click pe campul CAUTA IN MAGAZIN din antet si cautati marca sau produsul care va intereseaza


     

     1. Alege produsele

Alegerea produselor se face prin apasarea butonului Comanda din paginile de Produse. Puteti sa adaugati o cantitate mai mare in cos, selectand numarul de bucati (in limita stocului disponibil). 

    2. Adauga in cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in Cosul de Cumparaturi produsele pe care vreti sa le comandati apasati Click aici pentru a finaliza Comanda! / Checkout

     3 Trimiteti comanda

Ca sa trimiteti comanda va rugam sa completati cu atentie toate rubricile referitoare la nume si prenume, adresa, telefon ,e-mail. Aceste date sunt deosebit de importante pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime.

Dupa ce ati verificat ca toate rubricile completate de dumneavoastra sunt corecte, pentru a trimite comanda catre noi, dati click pe butonul Valideaza Comanda.

In cazul in care totul este in regula puteti finaliza comanda apasand butonul   Trimite Comanda 

In cel mai scurt timp de la primirea comenzii veti fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre pentru confirmarea comenzii dumneavoastra, adresa de livrare si timpul estimativ de livrare.
 

!!! Atentie !!! Va rugam sa luati in considerare faptul ca, in perioade aglomerate (BlackFriday, Craciun, Revelion, Paste ortodox, etc) si zile libere legale (Craciun, Revelion/Anul Nou, Paste ortodox, 1 Mai, Rusalii si alte sarbatori nationale - libere legale) timpul de preluare, confirmare si livrare al comenzilor poate varia intre 5-10 zile lucratoare (in functie de perioada si zile libere legale).
 

Pentru mentiuni speciale pentru curier, puteti completa campul de observatii sau puteti preciza mentiunea dumneavoastra reprezentantului care va va contacta.

In cazuri speciale (de exemplu lipsa produselor din stoc) clientul va fi informat. Echipa kingprotein.ro impreuna cu clientul vor cauta cea mai buna alternativa in favoarea clientului.

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Clientul nu este exonerat (scutit) de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele trimise nu sunt ridicate in termen de 10 zile de la CURIER sau este refuzata primirea produselor de la CURIER. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz KING PROTEIN isi rezerva dreptul de a solicita plata integrala a cheltuielilor de retur.
 

MODALITATI DE LIVRARE 

 

Curierat rapid - direct la adresa de corespondenta specificata
• In momentul efectuarii comenzii este necesar sa comunicati un numar de telefon pentru a putea fi contactati ulterior de catre personalul firmei de curierat in vederea livrarii coletului.
• Din momentul primirii comenzii de catre Departamentul de Expeditii Postale KingProtein, coletul va ajunge la destinatie in 12-48 ore lucratoare (facand exceptie de la aceasta regula zilele libere legale de la stat, sarbatorile Nationale si/sau perioadele aglomerate din an). Totusi, KingProtein nu poate garanta livrarea coletelor in intervalul specificat, fiind un serviciu externalizat, care nu este prestat in mod direct de catre firma.

 

Atentie! Livrarea NU se efectueaza in zilele de weekend. Comenzile trimise si confirmate pana in ora 13:00 din zi de saptamana (luni, marti, miercuri, joi) pot ajunge a doua zi. In cazul comenzilor trimise si confirmate dupa ora 13:00, acestea pot ajunge in aproximativ 2-3 zile lucratoare (in functie de locatia in care se cere livrarea). Pentru comenzile trimise in zilele de vineri, sambata, duminica, preluarea acestora se va efectua in urmatoarea zi lucratoare (luni) si livrate a doua zi (marti, etc).

Livrarea produselor se face numai pe teritoriul Romaniei.

 

SC SPORTS NUTRITION SRL prin site-ul www.kingprotein.ro accepta comenzi numai de la persoane care au implinit 18 ani.

RECLAMATII SI NELAMURIRI PRIVIND PRODUSELE, CONDITII DE RETURNARE
Conform Ordonantei Guvernului 130/2000, Art. 12. - Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) returnarea produselor NU se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

In cazuri exceptionale(ex: produsul nu este cel comandat, este deteriorat de la transport etc.), putem accepta returnarea produselor alimentare, cu conditia ca acestea sa nu fie desigilate din ambalajul original iar ambalajul exterior sa nu fie deteriorat. Pentru returnarea acestor produse, va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea coletului.

Returnarea accesoriilor si altor produse non-alimentare: In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de utilizare, sa aiba toate etichetele intacte).
SC SPORTS NUTRITION SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.


RECLAMATII:
Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.kingprotein.ro vor fi aduse la cunostinta SC SPORTS NUTRITION SRL in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. SC SPORTS NUTRITION SRL va transmite aceste reclamatii spre solutionare furnizorului produselor respective.

RECLAMATII CATRE ANPC:
Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam sa accesati www.anpcnet.ro, unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum si datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamatiile.

SC SPORTS NUTRITION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al site-ului www.kingprotein.ro. SC SPORTS NUTRITION SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet si corect. In eventualitatea in care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC SPORTS NUTRITION SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii il nemultumesc, si daca respectiva comanda nu a fost livrata. SC SPORTS NUTRITION SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, imaginile produselor prezentate pe www.kingprotein.ro sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culorilor, fara o notificare prealabila de catre producatori. SC SPORTS NUTRITION SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

SC SPORTS NUTRITION SRL nu poate fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, pentru informatiile si continutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.