1 Servire - M6TEEN 60ML

M6TEEN 60ML
Producator: DORIAN YATES NUTRITION
Da o nota:

Blueberry
Cherry
Mojito
Peach

Pret cu TVA: 8.00 RON
x Comanda
Transport 15 RON sau gratuit pentru comenzi peste 200 RON

Ne puteti scrie sau suna daca un produs nu este in stoc si incercam sa il aducem pe comanda.

Contact WhatsApp 0371 132 666

Descriere

M6teen este noua formulă marca Dorian Yates din rândul stimulentelor de pre-antrenament la flacon, cu ingrediente dovedite și eficiente și fără creatină.

Creste rapid rezistenta si forta corpului folosind un boost de Beta-Alanina si Taurina si imbunatateste nivelul de energie si concentrarea mentala furnizandu-ti o explozie de cafeina. 

Este imbogatit cu un complex de vitamina B (B3,B6,B12),asadar ajuta la transformarea carbohidratilor in energie ,

metabolizarea grasimilor si proteinelor,mentinerea sanatatii celulelor nervoase si musculare. 

 

Beneficii

 • Stimulent de pre-antrenament la flacon
 • Îmbunătățește performanța și rezistența fizică
 • Crește nivelul de energie
 • Pompează eficient mușchii
 • Îmbunătățește și accelerează regenerarea
 • Reduce formarea acidului lactic
 • Nu conține carbohidrați

 

Mod de administrare

A se consuma 1 flacon (60 ml) cu 15-30 de minute înainte de antrenament. A se agita foarte bine înainte de administrare.

 

Recomandari  

Produsul conține cofeină, ca atare nu se recomandă utilizarea acestuia seara și cu 5 ore înainte de culcare

 

Nu depășiți doza recomandată. Conținut ridicat de cofeină. A nu se utiliza în combinație cu alte produse cu cofeină. Nu trebuie utilizat de către persoanele cu vârsta sub 18 ani. Consultați un medic înainte de a utiliza acest produs. Dacă aveți sau aveți antecedente familiale de boli de inimă, boli tiroidiene, boli hepatice, boli renale, diabet, hipertensiune arterială, dureri de cap recurente, depresie sau alte afecțiuni psihiatrice, glaucom, dificultăți la urinare, mărirea prostatei, tulburări convulsive. Dacă utilizați un inhibitor de monoaminooxidază (IMAO), antidepresive sau orice alt medicament, supliment alimentar, medicament eliberat pe bază de prescripție medicală sau medicament fără prescripție medicală consultați un medic. Întrerupeți utilizarea cu două săptămâni înainte de intervenția chirurgicală. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Ingrediente

 • Beta-alanina  promovează rezistența fizică, reduce producția de acid lactic, ceea ce contribuie la o mai bună regenerare și previne oboseala,sporește nivelul de energie, susține rezistența musculară și îmbunătățește 
 • Taurina acționează efectiv asupra formării energiei și asigură recuperarea rapidă a masei musculare, hidratează perfect organismul, îmbunătățește funcțiile creierului, crește performanța sportivă, susține regenerarea și, în plus, promovează arderea grăsimilor.
 • Cafeina este un stimulent psihoactiv care stimulează sistemul nervos central, reduce oboseala, crește puterea de concentrare și nivelul energetic Cofeina acționează ca un stimul pentru acțiunile și procesele cognitive prin care poate trece corpul uman. Îmbunătățește coordonarea motorie și timpul general de reacție. De asemenea, s-a demonstrat că cafeina îmbunătățește performanța atletică pentru sporturile de anduranță.
 • Vitamina B3 ajută la transformarea și asimilarea alimentelor, nutrienților și a altor aminoacizi în energie pentru corpul dumneavoastră. Această creștere a energiei vă poate ajuta să vă depășiți limitele și vă poate permite să oferiți tot ce aveți în timpul antrenamentului. Vitamina B3 ajută, de asemenea, la scăderea colesterolului, la creșterea funcției creierului și a pielii și la îmbunătățirea mobilității articulațiilor.
 • Vitamina B6 sau piridoxina ajută la procesarea zahărului, a grăsimilor și a proteinelor, ceea ce este extrem de important pentru persoanele care doresc să adauge masă musculară slabă. Vitamina B6 este, de asemenea, utilizată de organism pentru a ajuta la dezvoltarea creierului, a nervilor și a pielii. 
 • Vitamina B12  susține metabolismul energetic și întărește sistemul imunitar, ajută la reducerea oboselii și epuizării, la combaterea pierderii de memorie, la reducerea îmbătrânirii și oferă un impuls de dispoziție prin creșterea concentrării și a funcției mentale generale. S-a demonstrat că vitamina B12 ajută în continuare sistemul imunitar prin scăderea riscului de înfundare a arterelor.

 

 Valori nutriționale 

CONTINUT

 PE 100ml   

   PE 60ml     

 RI%(60ml)

Vitamina B6

 4.6 Mg

   2.7 Mg

 197%

Vitamina B12

 54 Μg

   32 Μg

 1280%

Beta-Alanina, Taurina, Caffeina, Vitamina B3  

 10.21 G 

   6.12 G

 0%

Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Autentificare